dilluns, 30 de setembre del 2013

la tresca i la verdesca





No sé pas quan tindré a punt tot el que s'ha esgavellat durant aquestes llargues vacances (?). Les notes del viatge i les fotos queden a l'espera de temps millors, espero que no massa llunyans. De moment us faig cinc cèntims de les meves correries aquest cap de setmana.
Com que la nòvia del meu nét marxa dijous a Santo Domingo, aprofito aquests últims dies per fer-li treure el nas a tot el que en dos anys que ha viscut aquí no li ha donat temps de conèixer, ai làs. El cap de setmana hem anat a Saifo a dormir perquè la resta del temps hem estat de tresca contínua. Dissabte a la tarda a Montblanc on ens varem patejar tots els carrers, monuments, arcs, voltes i demés, sense oblidar pujar a les terrasses de la Catedral, al costat de les campanes i en companyia dels coloms i els crits eixordadors d'unes gravacions de falcons que haurien de servir per foragitar-els coloms i que no destorbessin les orenetes que hi nien ni espatllin les pedres tan ben restaurades. Des d'allí dalt varem contemplar un casament molt lluït d'algun policia local o així (la veritat és que no estic gaire versada en uniformes militars i no els vaig saber reconèixer) que van fer un arc d'honor als nuvis amb un sabres. Una de les convidades, ja veieu com va acabar per dur unes sabates no massa adequades a l'empedrat de còdols de la plaça. 
Per la resta muralla, carrers, les mesures del gra, el bar de la plaça etc, tot al seu lloc i funció. Un programa molt instructiu de color local.
Nota de la redacció:  Érem quatre dones soles i ens ho vam passar molt bé.






1 comentari:

  1. Quatre dones soles i ho vàreu passar molt bé? Se de què parles!

    ResponElimina