dijous, 11 de març del 2010

LA TRESCA I LA VERDESCA- 75



  • Està clar que això d'alliberar ostatges d'un en un per fer més difícil que es trobi l'amagatall és una xorrada, però benvinguda Alícia i que tornin els altres aviat. Segur que, malgrat el que diguin- i diuen- aquesta qüestió ens està costant "un congo". Potser hauriem de dir un Quaeda.
  • El Govern autoritzarà els referendums a Catalunya. Em pregunto si ho farà quan ja s'hagi "referumdat" tot.
  • Sabieu que tots els dimecres hi ha algun acte poètic o iniciativa literària, sense cap mena de censura, al bar HORIGINAL, al davant del MACBA? En aquest moment l'Ajuntament ho ha paralitzat tot per unes suposades irregularitats en la llicència d'activitats que s'espera solucionar aviat. Poetes units, deixeu-vos de mandangues i aneu a la Carpa del final de la Rambla que allí sí que tenen tots els permisos i més per ensenyar-nos una Rambla que serà, ui sí, molt més nostra i comme il fault.
  • D'una entrevista a Harlan Coben, escritor de novel·la negra (vaja, un escriptor) : Les novel·les amb molta investigació prèvia tenen el problema que l'autor vol demostrar la feina feta i dedica pàgines i pàgines a explicar-te com vola un avió o com estalla un explossiu. No, no, no, la documentació no ha de ser una excusa per deixar d'escriure la història. Hi estic absolutament d'acord, i també quan diu: a través del llenguatge s'ha de saber a quina escola ha anat (el personatge), quina religió té, si és ric o pobre... fer-lo real.
  • Molt interessant un article de Julià Guillamon sobre la publicitat farmacèutica. Al FAD una exposició : Antoni Morillas. De grafista a diseñador gráfico, amb més de 200 obres. Els del ram què hi dieu?
  • El món ja no serà el que era si es confirma (i quina coonfirmació cal?) que el Presi francès té un affaire amb una dona amb cara d'Estefania de Mónaco i la seva dona amb un que canta. Doncs mira, a mi que em sembla que aquestes ovelles lliguen més amb aquestes parelles que amb les altres! Iconoclàsta que sóc.
  • Concert de la nostra Big Mama&Victor Puertas i Ramon Sellarés, a L'Institut d'Estudis Nord-Americans. A les 19'30h. Perquè ho fan precisament el dijous a les 19'30 h. ?Sempre igual, que pesats!
  • Em semblava haver sentit que algú amb un temps lliure momentani aprofitaria per estrenar-se en les delícies blogueres... potser és que sordejo.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada