dimarts, 15 de desembre del 2009

LA TRESCA I LA VERDESCA 34




Avui fa setanta anys que es va estrenar Allò que el vent s'endugué (encara ens sona rar, oi?). Un record en les nostres pregàries.
  • El president de Vietnam diu que al seu país no hi ha explotació. Amb què ens surt ara, aquest? Si n'hi ha fins i tot als paísos més democràtics! D'això si que se'n podria fer un bon article. és com la recepta dels torrons: barrejar unes declaracions, trinxar unes fotos( de lapidacions, enterraments en vida, massacres, nens treballant, dones maltractades etc) i amanir-ho amb unes gotes d'anguniadura. Pastar amb un vaset de mala llet coure a foc de declaracions en viatges oficials i ja teniu un article d'allò més aparent.
  • Bé per Isabel Garcia Pagan que en el seu article d'avui diu que la Gene, que patrocina campanyes pels "petits gestos" (la velocitat a 80 per ex) no es dona per al·ludida dels 189.942 petits gestos dels que han votat si a una hipotètica independència. I molts més que serien si es continuessin fent aquestes consultes que, reitero, són lliures, no vinculants, no res de res, però molt significatives.
  • Aquestd dies, constato una fascinació morbosa tant per Enric Marco com per Garbo, l'espia. Dos enganyadors confessos. Per què serà? Vivim en una mena de mirall que ens retorna tots els gestos? (no és mala intenció, és només intenció).
  • Ignasi Viladevall, avui, parlant dels humils boixacs diu: El sentit de la totalitat de les coses és el tret més bell del món floral. Llàstima, no poder-lo aplicar a tots els nostres móns.
  • Sathi Sansar (www.sathisansar.org) ven regals molt macos, a bon preu i solidaris.
  • Vola en helicopter per sobre Barcelona. Durant questes festes 60€. Informació i reserves 932240710. Una experiència inoblidable.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada