dimarts, 30 de setembre del 2014

LATRESCA I LA VERDESCA

El meu periple estiuenc ha acabat. Just quan comença la tardor i per tant allò que hem donat en anomenar com a la normalitat truca a la meva porta. Procuraré que aquest anar fent de cada dia, sigui el més variat, plaenti interessant possible. Segurament ja serà molt si aconsegueixo que no em xucli la monotonia, l'estrés i el neguit per culpa de no arribar a tot el que voldria fer. I de pas em pregunto perquè hem de fer nous propòsits en determnats moments de l'any quan la vida es mesura per altres paràmetres.

Encara us he de fer cinc cèntims del meu viatge per Andalusia que ha sigut molt maco. Varem anar a Cordova amb el Talgo i allí ens hi vam quedar tres nits. Només arribar vam conéixer la ciutat a la nit i les meravelles de la seva cuina de l'oli a un dels centenars de xiringuitos de la vora del riu. Feia un temps magnífic i la passejada per païr ens va fer sentir-nos personatges de llegenda mora.. Els gesamins en flor eren mils de bombetes minúscules de color blanc i perfum intens. Un regal. El nostre. hotel es deia Averroes. A veure si ens contagia una mica de la seva saviesa.
No sé si van ser las "puntillas", els seitons, els calamars o les esberginies amb mel de canya però em vaig passar la nit recorrent els carrerons amb un vel a la cara i un candil a la mà, cercant... Sí,sí, com que us ho diré! Els somnis formen part de les forces de la nit i no es podem fer públics. Seguiré explicant el viatge. Per ara, bona nit. I que tingueu somnis plaents!.

1 comentari:

  1. bé, ja em tenies preocupada. Tans dies sense saber de tu no era normal. Me n'alegro.

    ResponElimina