diumenge, 21 de setembre del 2014

L'arpa i les seves vibracions, 358


RESIDÈNCIA GERMANES JOSEFINES


De moment sols unes pinzellades, de mica en mica, aniré escrivint noves experiències i vivències.
El dia 1 vaig prendre possessió de la meva nova - futura llar, a la Residència de les Germanes Josefines. Em plau comunicar-vos que l'experiència és positiva, malgrat les pors i interrogants que comporta una decisió tan difícil en una persona més o menys sana i vital com em trobo jo ara. Tant les religioses com les companyes m'han fet la vida fàcil i acollidora. Aquestes tardes de xafogor, l'estada al jardí fent tertúlia sota la ombra dels arbres i les flors llampants de colors per arreu, han sigut agradables. Jo entro i surto quasi cada dia de la Residència a casa i, de casa a la Residencia, per seguir  la vida normal d'abans. La meva habitació ja comença a tenir color al meu gust, he comprat mobles adients amb la mida justa de l'espai i, aquesta setmana la telefònica m'instal·larà el nou telefono fitxa, per connectar-me novament a Internet, (impossible conservar el mateix número), si que el mòbil serà el mateix.
Amb l'entrada del nou curs, m'estic plantejant les classes en que em matricularé, l'horari del menjador condiciona una mica, el sopar és a les 8,30 del vespre, però puc no sopar allí i fer-ho a casa, o bé menjar un entrepà a la meva habitació, tenim una nevera a cada pis i en el meu ja tinc adjudicat un prestatge.
Fins aviat, ja sabeu que esteu convidats a la meva nova casa.




1 comentari:

  1. Celebro molt llegir les teves paraules, dient que l’experiència ha resultat positiva. M’alegro. I espero poder continuar amb els nostres e-mails quant tinguis instal·lat Internet a la habitació. Una abraçada, Rafel.

    ResponElimina