dimecres, 19 de novembre del 2014


Un dibuix del bloc de Pablo Gallo, l'autor de la foto de la setmana.

Pablo Gallo,  és pintor, dibuixant, il·lustrador i videocreador.  Va néixer a A Coruña el 1975. Es va formar com a pintor a l'escola d'art Pablo Picasso de la seva ciutat i a l'Escola Massana de Barcelona. En els últims anys la seva obra s'ha centrat en establir connexions entre les arts plàstiques i la literatura . M'ha interessat força un llibre seu que es diu El libro del voyeur on els dibuixos es presenten dins d'un cercle blanc com si els veiessin al través d'un forat i els texts són microrelats eròtics escrits expressament per aquest llibre per autors diversos. Les seves pintures recorden les de Hopper, Beuys o Hockney . Té aquell punt d'estatisme, de temps suspès, com en una fotografia feta quan algú que camina (i el vols captar així) s'adona i s'atura. I els dibuixos mostren una clara influència dels dibuixants de còmics i una evident ironia incisiva.

4 comentaris:

  1. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  2. A mis CRÓNICAS MARCIANS nº5 me remito. Crónicas que Feranando me sugirió que cambiase el título por el de CRÓNICAS MARIANAS.

    ResponElimina
  3. Doncs això de Crónicas Marianas em sembla molt encertat.

    ResponElimina
  4. Vaja, per fi t'arreplego al blog. I pensar que de joves érem de la Congregació Mariana... I que ens vam fer un fart de preparar flors de paper celebrant l'Any Sant Marià... i ara al final de la vida torno a troba el Mariano... Ah, també teníem un gat blanc i negre que se'n deia.

    ResponElimina