dimarts, 11 de març del 2014

L'arpa i les seves vibracions, 331


           LÁSER SISTEMA FP3

Entro desprès d'uns dies que m'han tingut ocupada de metge en metge i de tractament en tractament. Avui bones noticies, ja tinc l'alta i la tendinitis tibial que arrossegava de feia set mesos curada. és veritat que al principi no li vaig fer cas i, viatge rere viatge anava tirant, ara però em vaig aturar pel dolor fortíssim localitzat en la baina que embolcalla el tendó tibial on s'hi havia fet aigua, i m'he llançat a per totes. Crec que el tractament definitiu ( ja portava molt de repòs, recuperació i ultrasons  fets al CAP), ha estat el Laser sistema FP3. El tractament és de 12 sessions de 10 minuts a dies alterns. (La fotografia correspon a un tractament de cervicals, jo el vaig rebre al peu en el lloc del dolor).

Sols hi ha un centre d'alta tecnologia que l'aplica, és antiinflamatori, analgèsic i regeneratiu.

Ara em sento com el déu Hermes, calçada amb sandàlies alades, així que em reincorporo al Blog i a altres afers que tenia una mica aparcats, tot i que us llegia cada dia.






3 comentaris:

  1. Celebro que tornis a caminar sense dolor.

    ResponElimina
  2. Benvinguda. Sempre t'hem tingut entre nosaltres. No creia que t'hagués arribat a inmovilitzar.

    ResponElimina
  3. Vaja, no podem mai estar tranquils! És una bona notícia! Estic contenta de la teva recuperació, tant física com blogaire. Esperem les teves aportacions.

    ResponElimina