dimecres, 16 de febrer del 2011

Tresca i verdesca


ohhhh!, versió pel davant i pel darrera
  • Obro el diari i, a banda dels espeternecs del Berlusconi que em deixen freda, el primer que trobo és la notícia que a Egipte, la Constitució serà reformada en deu dies. D'això se'n diu eficiència? o precipitació? És una mica suspecte i em fa pensar que els "xurros"m'agraden però per berenar.
  • Però, no ens enganyem, els països, cada país o sigui les persones, se senten íntimament afectades amb coses com ara que s'ha robat el manneken pis d'un poble belga, considerat el més vell de tots. La veritat, sona com l'alliberament dels enanitus de jardí que, no és broma, tenen un col·lerctiu molt ben organitzar per perpetrar-ho.
  • No és moment per a despeses supèrflues, sinó suggeriria al PSC una campanya de venda de paraïgues amb les seves sigles. Haurien de ser grossos per aguantar la pedregada i els xàfecs i tot i així...
  • Sort que els publicitaris de la colla ja estan jubilats perquè m'alegra molt saber que només en publicitat institucional, la Gene pensa estalviar-se 30 milions. I l'Ajuntament? Espero que després de les eleccions facin tres quarts del mateix. Em fa una ràbia cada cop que a la bústia trobo un fulletó, revista etc... que un dia destrossaré la paperera!
  • C....ns, : Camps se sent el candidat més recolzat de la democràcia. M'agradaria tenir, com l'escenari dels Goya, la trapa de fer desaparèixer el dimoni dels pastorets. Allà sota hi hauria una "gernació" de persones(?) , candidats a (?) o altres, que faria por. Ara que quan són a fora també en fan de por.
  • Torna al setembre. És com allò del vuelva usted mañana, però en versió educativa. Doncs sí, que tornin al setembre i és més, que no puguin beneficiar-se de cap rebaixa en les matrícules (ara són tots ) aquells universitaris que suspenguin. Si han de pagar el cost total veurem qui suspèn. Almenys que no ho facin alegrement. El respecte comença pel convenciment i l'actitud de qui ha de ser respectat. Res no és gratuït (només l'amor de mare).
  • Avui hi ha oferta cinèfila. A banda de les pelis de cartellera a les 19h a l'Ateneu, Déjame entrar. Buenas noches y buena suerte (Good night, good lake) al Cercle Artístic a les 19'30 , Estrellas que alcanzar de Mikel Rueda dintre del cicle de cinema del País Basc, a l'Euskal Etxea a la Placeta Montcada a les 20h. Ah i a les 22h a la TV2 La tentacion vive arriba, del mestre indiscutible de la comèdia Willy Wilder.
  • Al Palau Moja una expo sobre l'art actual. Classics, aneu-hi. Aprendreu alguna cosa i veure algun trosset del sosdit palau sempre és grat. (Si no hi heu estat mai podeu escaquejar-vos de la vigilància, agafar l'ascensor al final del pati i sortir al primer pis fent-vos els despistats).

2 comentaris:

  1. Y a la Filmoteca a las 17.00 "Cantando bajo la lluvia" con presentación de Anna Durán (UPF) y a las 19,15 La duquesa de Langeais", por la noche a las 22.00 "La sirena del Mississippi" ¿Quién da más?

    ResponElimina
  2. Mª Dolors m'agrada que hagis tornat a la miscelània de cada dia, orienta molt i el dubte és que triar. Segueixo al llit, des d'avui sense febre, però amb reliquies de tos, les dues sortides que vaig fer amb febre per despedir al meu amic, m'han passat factura i ara vui assegurar que el virus marxi del tot. Espero si milloro anar demà a classe a casa teva, tot i que és una incógnita a hores d'ara.

    ResponElimina