dimecres, 12 de gener del 2011

Tresca i verdesca



Perfi un polític que parla de política!
I sense embuts, clarament i amb esperança i claredat, sense amagar les pegues i mostrant també la seva il·lusió, bàsica i indispensable. Fa i es fa preguntes. Lúcidament fa anàlisi de la situació i de les conseqencies que tot plegat tindrà o pot tenir per al país, per al, fins ara, seu partit i per a ell mateix.
Que quí? : Ferran Mascarell.
Acaba la seva secció La cultura de la cultura que ha anat fent a La Vanguàrdia amb aquestes paraules : Politicament serà complicat, culturalment pot ser profitós, personalment difícil.
És una aposta arriscada però viable i en les seves mans, crec, possible.
Gràcies Ferran, el meu vot de cionfiança el tens, total.

2 comentaris:

  1. No me fío, tendrá que demostrarlo. Recuerda que fue él que impidió que el Teatre Liure fuese como quería Lluís Pascual, Anna Lizarán y Lluís homar. Pascual marchó a francia, la Lizarán al TNC y Homar empezó a dedicarse al cine. No sé, no sé, además que hce un socialista en CDC ¿tn importante es tener un puesto en el gobierno que dejas de ser socialista?

    ResponElimina
  2. Naturalmentr que haurà de demostrar-ho. Però això no impedeix que se li doni un vot de confiança. I quant al partit no és ben bé així. Jo dic que és una persona molt vàlida i que pot fer una molt bona feina. en parlarem.

    ResponElimina