dimecres, 22 de desembre del 2010

Tresca i verdesca



  • Ja comencem amb el mercat de Calaf :si tu em dones jo et voto, si vols que et faci cas, afalaga'm... sembla un bolero. Que bé estaria que fos una rumba catalana. Tot i saber-ho no deixen d'estar preocupats (o precisament, potser, per saber-ho).
  • Tots creieu que l'altra dia estava "pansida". No, no, és que tenia un atac de clarividència i el que estava és cabrejada. Però si les coses no tenen remei, perquè preocupar-se? i si el tenen perquè fer-ho?
  • El meu cor, si no es banya en la llum del pessebre, sec i fràgil, com d'argila se'm torna". Tomàs Garcés dixit. D'ell es diu que escrivia poemes-somni. Potser el que ens manca a tots plegats és una mica més de poesia que de somnis, últimament, anem servits.
  • Trobo una notícia preciosa: tres detinguts per robatori de parcs eòlics. Robar aire, que bonic! Devia ser aire lliure, imagino.
  • Iker Casillas, el futbolista petoner protagonitzarà l'últim anunci de l'any, el més car, com sabeu. Mai un petó ha tingut tants rèdits. Jo em sento molt i molt rica. (i la Malole, milionària)
  • Expo sobre Salvat-Papasseit. A Arts Santa Mònica.
  • Ja sé que és molt tòpic però, no ens veurem les cares cap dia d'aquests dies ?
I visquen les gambes, que a la Sirena van barates!

1 comentari:

  1. Maria Dolors: No pots negar-ho: m'estimes! Sempre téns un motiu per anomenar-me, doncs que bé, tant modesta que sóc jo!
    Això de les gambes està prou bé, però jo he comprat llagostins (també a La Sirena,of course). "Es que una tiene un nivel..."

    Crec de totes totes que ens hem de veure. Potser passat el jolgorio, batiburrillo, batahola, jarana, etc. (veieu com el meu castellà és molt més ric que el meu deficient català? ai si en Mas ho sap) dels dies de Nadal i Sant Esteve, entre aquests i cap d'any, seria molt bó. I si no, com els fem un petó a la Susi i en Rafa?
    Mentretant, petons, abraçades i felicitacions molt sinceres, encara que virtuals.
    Us estimo molt i molt, Malole

    ResponElimina