divendres, 17 de desembre del 2010

Tresca i verdesca


I aquest a quina platja estiueja?

  • Arrenca la legislatura del seny. Titular d'avui. No sé a qui els hem d'encomanar però fem-ho a veure si és veritat. Comencem a estar una mica escèptics, la veritat. És clar que sempre ens queda Ikea per anar del sofà al llit i del llit al sofà.
  • Lecciones de cosas: com es diu d'un apartament de lloguer temporal? doncs apartamiento de alta rotación. Repitan conmigo, niños.
  • Com que no ens queden gairebé platges han disminuit considerablement els pardals, les orenetes etc... per allò de la cadena tròfica. M'ompliré la terrasseta de sorra perquè no em marxin els ocells que em venen a veure. Ah i també posaré un riu de paper de plata i des de la finestra de dalt una canya amb un peix penjat de la punta. I em vestiré de pastora Caterina, aviso. Que en això de l'ecologia no estem per bromes.
  • Mc Donald demandada per les joguinetes que adjunten als menús infantils, no pels menús infantils. Si és que el món està trastocat, com ja deia la meva àvia que al Cel sigui.
  • La Marisa ens ex`plica allò dels menús de Nadal i jo vaig veure l'altra dia un repartatge en que es deia que a Catalunya, enguany, es gastarien 800 euros per persona durant les festes. Al País Basc una mica menys. A mi em toquen... 800 x 33 (la fàmili meva del meu germà que sóm els que sóm)= 26.400 euros. Estic perplexa. Com m'ho faré si els bancs no donen crèdits? I sort que no celebrem la "nochebuena".
  • Cau (on?) el capo del clan Jodorovich de Can Tunis.
  • Aquests dies he tingut un problema gros amb la Comunitat de veíns i per sort o per desgràcia m'han pres com al fidel de la balança de les relacions entre veíns. Ha sigut horrorós i no m'han deixat fer res. Ara mateix m'han interromput i ara ja no tinc més temps. Demà serà un altra dia. Ai no, demà és dissabte im e'n vaig a Saifo. A veure si em conecto des d'allí. Nos vemos o nos leemos! By.

3 comentaris:

  1. El nostre menú de Nadal (i ningú no es queda amb gana) ens surt per 10€ més o menys per cap. Si som 20 i pico -i alguna cresta- amb 250 euros en tenim prou. Crec que la Malole i jo ho patentarem.

    ResponElimina
  2. Jo vaig convidada Nadal i Sant Esteve, em toca portat torrons (dels bons) de xixona i crema cremada.Presupost assequible.
    Mª Dolors crec que els teus veïns no podien trobar ningú més equilibrat i neutral que tu, Ja tens un nou nomenament "fidel de la balança" Enhorabona.

    ResponElimina
  3. Marisa, no oblidis que aprofitem els lots de Nadal que reb algun familiar (vins, caves, turrons, neules), així que el pressupost no baixa mai de 15 euros per cap, que, malgrat aquest ajust, està perfecte donades les circumstàncies. I la feinada de preparar tot? Això sí que és un cost important que nosaltres, generoses, no fem pagar a ningú.
    Jo opino igual que la Maria Teresa. La Maria Dolors pot fer perfectament "d'home bo", aquell que dirimia els plets i que l'única condició és que fós acceptat per totes les parts en conflicte. Coi, i perquè mai ha existit la figura de la "dona bona"?

    ResponElimina